rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Telecinco eliminarà definitivament 'Mad in Spain' perquè comenci 'Gran Hermano Revolution'

Mediaset només va llançar aquest espai per omplir el buit que havia deixat 'Supervivientes' després del seu final
'Mad in Spain', serà eliminat de la programació de Telecinco | telecinco

 

 

Mediaset Espanya ha pres una gran decisió respecte al programa de Telecinco 'Mad in Spain'. La cadena ha decidit eliminar definitivament de la programació l'espai presentat per Jordi González i Núria Marín. 'Mad in Spain' no ha aconseguit els resultats de quota d'audiència que s'esperava aconseguir en un primer moment, cada setmana ha estat desbancat per altres programes de la seva competència. L'últim cop ha estat després de l'estrena de la nova temporada de 'Cuarto Milenio'. Els primers programes de González i Marín es realitzaven en rigorós directe, però no obstant això, el 8 d'agost va començar a gravar els seus problemes amb diversos dies d'antelació, fins que finalment Mediaset ha pres la seva fulminant decisió.

Una font propera a Telecinco assegura: «Mediaset ha comunicat a l'equip de 'Mad in Spain' que el programa de debat finalitzarà en deu dies per donar relleu a la nova edició de 'Gran Hermano'», segons informa 'El Confidencial Digital'. També s'especifica que Telecinco va apostar per 'Mad in Spain' només per omplir el buit horari que deixava 'Supervivientes 2017' després del seu final, com a pont entre els dos 'realities' estrelles de la cadena.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris