rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Telecino no estrena 'La que se avecina' per aprofitar al màxim l'èxit de 'Supervivientes'

Tot apunta que la cadena s'esperarà a la tardor per emetre els nous capítols de la seva sèrie d'èxit
Telecino no estrena 'La que se avecina' per aprofitar al màxim l'èxit de 'Supervivientes'. | Telecinco

 

Fa temps que Telecinco anuncia la nova temporada d'una de les seves sèries més vistes: 'La que se avecina', però malgrat l'expectació creada, el grup no acaba de dir la data en què començarà a emetre's. El que sí que se sap és que aquesta temporada no comptarà amb Cristina Castaño, encara que s'incorporarà de manera fixa William Miller, que ja havia aparegut de forma recurrent a la novena temporada. A més, hi haurà aparicions estelars d'actors com Daniel Guzmán, Sara Sálamo, Pepa Rus, Pablo Carbonell, Max Marieges, Paco Trenzano, Manuel Morón, Cecilia Gessa, Esperanza Elipe, Ana Rayo, Kika Lorace, Marta Torné i Lolita Flores.

Hi ha diversos factors que estan influint a fer que Telecino no estreni la desena temporada de la sèrie: ara Mediaset lidera tranquil·lament la lluita d'audiències que manté des de fa temps amb Antena 3. Aquest fet fa que sigui determinant el moment exacte i l'hora d'emetre les estrenes. Quan la diferència entre ambdues és molt petita aposten per les grans estrenes per inclinar la balança a favor seu. No obstant això, aquest mes la tranquil·litat a Mediaset és alta. Un dels programes que més ha aportat a aquest èxit de Telecinco ha estat 'Supervivientes', que ningú esperava que tingués tanta audiència, tant el 'reality' com la resta de programes que en reciclen els seus continguts.

 

Així doncs, Telecinco sembla que està guardant l'estrena per a la tardor, moment en què podria funcionar com a salvavides si les seves grans apostes fallessin. A més, emetre la temporada abans de l'estiu no tindria gaire sentit, ja que és molt més pràctic guardar-se el màxim possible d'episodis per a la tardor en funció de les necessitats de la graella. En aquestes dates, a més, serà una gran aposta enfront d'estrenes de la competència com 'Tiempos de guerra' a Antena 3, o l'esperat retorn d''Operación Triunfo' a Televisió Espanyola.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris