rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Telefónica Movistar duplicarà la velocitat de la connexió de fibra

La firma espanyola explica també que l'oferta no suposarà cap augment de costos per als clients
La seu de Telefónica Movistar, en una imatge d'arxiu | Movistar

 

Excel·lents notícies pels clients de Movistar. La cúpula directiva firma de telefonia espanyola, davant les millores presentades per la competència i el risc de perdre clients, ha pres una decisió d'allò més cridanera per esvair els dubtes dels seus clients. La companyia duplicarà, de forma gratuïta, la velocitat de la connexió de fibra als usuaris de Movistar.

 

Tots aquells que comptin amb el servei esmentat gaudiran d'un augment en les seves quotes, que pot arribar als 600 megabits per segon (Mbps) com a quantitat màxima oferta. D'aquesta manera, tot aquell que presenti una connexió de 50 Mbps passarà a tenir-ne 100 Mbps, pel mateix preu. Les novetats, però, no s'acaben aquí perquè qui tingui 300 Mbps gaudirà, pròximament, de 600 Mbps.

 

La mesura, finalment, entrarà en vigor a partir del pròxim mes de maig després de l'autorització oferta per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència. 

Orange, la gran competència


José María Álvarez Pallete, president de Telefónica Movistar, hauria pres la determinació en veure les grans ofertes i novetats de la firma Orange. El gran rival de Telefónica a l'estat espanyol, va anunciar una sèrie de millores en relació a la velocitat de la xarxa pels seus clients i això, en aquest context, hauria provocat la dràstica determinació de Telefónica. 

 

José María Álvarez Pallete, president de Movistar | Movistar

 

La firma britànica Orange, de fet, va relatar que «sense cost afegit» optava per ampliar a 1 gigabit per segon (Gbps) la velocitat màxima que oferia fins al moment. L'oferta, que superava amb escreix Movistar, va tocar el crostó a la marca espanyola i davant l'amenaça de Vodafone —que podria fer el mateix pròximament— van optar per dur a terme l'oferta esmentada.

 

Telefónica, però, va optar per actuar d'allò més ràpid per evitar la dràstica fugida de clients a Orange. Caldrà veure ara, doncs, quina és la permanència de l'oferta de Movistar. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris