rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Telefónica apuja el preu d'alguns dels seus plans de Movistar Fusión

Els clients que no acceptin els canvis podran donar-se de baixa dels serveis sense penalització
Una de les botigues Movistar | CatalunyaDiari.cat

 

Telefónica fa una millora en els seus serveis de telefonia fixa, mòbil, Internet i televisió, motiu pel qual han decidit incrementar cinc euros l'import que els clients que tenen contractat el servei de Movistar Fusión han de pagar.

 

Tanmateix, Telefónica ha decidit duplicar la velocitat de connexió d'Internet per fibra, augmentant el nombre de gigues contractades amb l'abonament de dades mòbils, el que suposarà que cada línia compti amb 2GB més. Així doncs, la companyia ha decidit aplicar les novetats de forma unilateral, com ja es va fer el passat abril,  i per a això que cobraran aquests cinc euros més per pla contractat.

Els serveis que es veuen afectats

Cal destacar que no es veuran afectats tots els plans de Movistar, simplement aquells d'una categoria més alta com 'Movistar Fusión+ Ocio', 'Fusión+ Futbol', 'Fusión+ Ficción total', 'Fusión+ Futbol', 'Fusión+ Premium', 'Fusión+ Premium Extra', 'Fusión +4 Premium' i 'Fusión +4 Premium Extra'. Per tant els clients que tinguin contractades les tarifes 'Fusión #0' i 'Fusión Series' no es veuran afectats.

 

Segons publica ‘El País’, la mesura encara no està aprovada, però el més probable és que es faci efectiva i que entri en vigor pròxim mes de febrer. Aquelles persones que no estiguin d'acord amb les modificacions del servei, així com del preu, podran donar-se de baixa sense cap tipus de penalització.

 

D'altra banda, els clients que no es donin de baixa del servei se'ls aplicarà el canvi automàticament el mateix dia que es comencin a efectuar els canvis. 

L'estratègia de Telefónica

Aquesta pujada del preu de les tarifes s'inclouen dins del programa que ja tenien previst i que es realitzaria al gener. En aquest cas el canvi afecta les tarifes de connexió Movistar només de fibra i a la telefonia fixa. La companyia augmenta dos euros el preu d'aquests serveis.

 

En els últims anys, s'ha convertit en un fet habitual que la companyia realitzés aquestes pujades de preu acompanyades amb una millora dels serveis que ofereixen. D'aquesta manera poden evitar apujar els preus sense motiu i descontentar, així, els seus clients.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris