rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La tensa relació entre la reina Letícia i les infantes Helena i Cristina

Amb el pas dels anys la relació s'ha anat deteriorant
Imatge de la reina Letícia, la infanta Cristina i la infanta Helena  | Cedida

 

Tothom sap que moltes vegades la relació entre cunyats no sempre és fàcil, ja que algunes acaben molt millor que altres. En la majoria dels casos, els vincles van patint cada vegada més desgast i acaben vivint moments tibants que provoquen que els conflictes familiars esclatin, tal com explica ‘Bekia’. Per això mateix, les famílies reials no són una excepció i també pateixen aquestes coses. Mentre el rei Felip i les infantes Helena i Cristina van estar solters, poc es va parlar de com eren els vincles entre ells, de fet encara que el matrimoni no es portés del tot bé, els germans congeniaven de forma perfecta.

L'any 1995, la infanta Helena es va casar amb Jaime de Marichalar i el 1997, la infanta Cristina va fer el mateix amb Iñaki Urdargarin, amb el qual el rei era cunyat i gran amic. Llavors, l'any 2003, Letizia Ortiz va entrar a la família. Els Ducs de Palma, en aquell moment, van ser grans confidents del rei i el van recolzar fins al final amb la seva nova relació, fins al punt que va ser Urdangarin el que va comprar l'anell de compromís que Felip li va regalar a la seva llavors promesa.

 

L'amistat es va estendre a Letícia, que semblava portar-se perfectament amb els seus nous cunyats, mentre que amb Helena i Jaime, hi havia una relació més normal. Els primers problemes van arribar el juliol de 2005, quan es va celebrar el bateig d'Irene. Juan Mari Urdangarin i Claire Liebaert van viatjar a Madrid per estar presents en el bateig, però no tenien lloc on allotjar-se. Llavors la infanta Cristina va demanar al seu germà i a la seva cunyada si els seus sogres podien quedar-se en el seu palau, demanda que la reina va respondre amb un no, ja que estava embarassada de sis mesos i portava un mal estat de gestació que li provocava no voler veure a ningú. Aquest fet va eliminar per complet la relació entre cunyades.

D'altra banda, Letícia no va tenir ni ha tingut enfrontaments amb la infanta Helena, però el seu caràcter i les seves arrencades de geni poden no agradar a tothom. A més, el fet que a Letícia no li agradi que li facin ombra, tampoc va facilitar les coses entre les dues. No obstant això, els pitjors problemes van arribar entre els matrimonis Borbó-Ortiz i Urdangarin de Borbó. El primer desacord es va produir amb els pares l'exjugador d'handbol, un fet que encara va passar per alt la reina. Malgrat tot, la seva relació va seguir igual de cordial.

La festa sorpresa dels 40 anys d'Iñaki Urdangarin va deixar clar que el matrimoni Borbó-Ortiz tenia molt afecte a Cristina i Iñaki. Va ser en aquest esdeveniment, quan l'exjugador d'handbol va decidir demanar ajuda al llavors Príncep d'Astúries per pagar la hipoteca de la seva luxosa casa a Pedralbes, al que el rei va contestar que «cadascú es paga la seva casa». A part d'aquest incident, els anys van anar passant i, encara que la relació entre cunyades no va millorar i cada vegada era més freda, tot va acabar per esclatar després de l'estiu de 2011, durant les vacances de Mallorca, en les quals l'harmonia familiar va desaparèixer i ja no l'hem tornat a veure mai més. Actualment, cadascun va pel seu costat, en una família totalment trencada en la qual almenys sembla que els cosins sí que es porten bé.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris