rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Terelu Campos es mostra preocupada per la majoria d'edat de la seva filla

La presentadora ha parlat sobre la seva filla en un acte organitzat per l'Associació Espanyola Contra el Càncer
Terelu en l'acte organitzat per l'Associació Espanyola Contra el Càncer| Semana

 

Terelu Campos ha estat una de les protagonistes, juntament amb Marta Sánchez i Edurne, de l'acte organitzat per l'Associació Espanyola Contra el Càncer, que ha celebrat deu anys de lluita i recerca per combatre la malaltia. Durant la realització de l'esdeveniment, Terelu ha estat preguntada per la majoria d'edat de la seva filla Alejandra, ja que la jove complirà 18 anys d'aqui cinc mesos. La presentadora i col·laboradora assegura que està «confosa i pensant que tinc cinc mesos per plantejar-me què és el millor. Em preocupa la repercussió que pugui tenir la seva majoria d'edat», diu.

Terelu assegura que el que més la preocupa és que la seva filla pugui sentir-se lliure. «Em preocupa perquè jo conec a Alejandra i sé com li pot afectar això, el que d'alguna manera ella pensi que no se sent lliure. I a mesura que em va arribant més a prop em preocupa més». Ser fill o filla d'una personalitat famosa, com és Terelu Campos, no és fàcil, sobretot a l'hora de mantenir una privacitat, és per això que ara la presentadora no sap com ha d'actuar. «No sé què és el correcte o el que no és correcte, si és millor mostrar-la i així ja la mostro jo que sóc la seva mare i l'estimo. No sé el que és millor. Tinc cinc mesos i espero prendre la decisió adequada per ella. Farà anys i per descomptat serà una cosa consensuada, mai unilateral. Però ella sap molt bé el que jo opino».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris