rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Terelu Campos prepara el llançament del seu propi llibre

L'obra de la col·laboradora de 'Sálvame' veurà la llum el pròxim mes de juliol
Terelu Campos prepara el llançament del seu primer llibre  | Arxiu

 

Terelu Campos se suma a la llista de personatges televisius que s'han animat a publicar llibres. La filla de María Teresa Campos es troba immersa en les preparacions del llançament de la seva pròpia obra, prevista per al pròxim mes de juliol, segons ha revelat Chicco Martini al seu blog de 'Lecturas'. El periodista ha assegurat, a més, que la publicació tractarà les seves converses amb Kike Calleja, conegut company de professió i exparella de Terelu.

Després que la seva mare hagi patit un ictus el mes passat, Calleja va ser un dels grans suports de la col·laboradora, i per això li va dedicar aquestes paraules: «Necessito fer un reconeixement a un company, però, per mi, sempre he dit que és un gran amic. La vida ens ha posat en la tessitura de poder demostrar-ho encara més. Vull agrair-te a tu, Kike Calleja, no només el teu treball, la teva professionalitat, la teva sensibilitat, la teva comprensió, sinó tot el suport que he tingut una vegada sortia de l'hospital».

 

Amb aquest agraïment, que arriba en forma de llibre, la col·laboradora de 'Sálvame' segueix els passos de companys com Belén Esteban, Jorge Javier Vázquez o Carlota Corredera, i veurà complit un dels objectius que s'havia posat des de feia anys. I és que ja el 2014, quan Terelu va marxar temporalment de 'Sálvame', va anunciar que tenia previst escriure un llibre, durant els seus mesos de descans.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris