rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

Tesla, Nissan i Solar Rocket portaran a Espanya les seves bateries per a la llar

Són compactes i estètiques
La Powerwall de Tesla | Cedida.

 

Aquestes empreses s'han esforçat per fer que les noves bateries per a la llar siguin agradables a la vista i semblin un electrodomèstic més a casa nostra. Aquestes bateries complementaran els panells fotovoltaics per impulsar l'autoconsum elèctric i potenciar l'autosuficiència. Això és un gran reclam per a alguns negocis i ha fet que algunes companyies hagin començat a treure al mercat els seus productes.

A Espanya, però, és diferent: la legislació entorpeix la instal·lació d'aquestes plaques i això provoca un endarreriment en l'arribada d'aquesta nova tecnologia.  Malgrat això, els usuaris espanyols aviat tindran on triar, doncs ja s'ha posat en moviment, per exemple, iniciatives espanyoles o fins i tot, la Powerwall de Tesla, que arribarà abans que acabi l'any i tindrà un cost de 4.500 euros. Unes altres que arribaran a Espanya seran les bateries domèstiques de Nissan, conegudes com a xStorage, el 2017, i el seu preu rondarà els 4.000 euros.

Tot i això, no cal esperar la sortida d'aquestes bateries, ja que la valenciana Solar Rocket va presentar a l'inici de l'any la Ra.Store, una bateria amb els seus respectius equips electrònics, i que oscil·la entre 7.300 i 14.000 euros. Tot i ser conscients que la legislació espanyola no els beneficia, el passat mes d'abril l'empresa va dur a terme una acció simbòlica, col·locant davant el Congrés dels Diputats una de les seves bateries, en una protesta pacífica on demanaven una modificació de la normativa.

La xStorage de Nissan | Cedida.

La normativa aplica un càrrec addicional a les instal·lacions d'autoconsum que utilitzin aquestes bateries. El decret d'autoconsum es va aprovar vers algunes protestes del sector, organitzacions de consumidors i altres grups polítics i, al febrer, es va signar un acord per modificar-lo. Però encara s'espera que el tema es presenti al Congrés perquè la paràlisi política va deixar aquest tema en l'aire.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris