rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una testimoni assegura que María José Campanario està «enganxada al mòbil»

La dona va veure a l'odontòloga quan va ser a la perruqueria per fer-se un segon canvi de 'look' i tenyir-se el cabell de castany
María José Campanario reapareix a Navarra al costat del seu marit Jesulín | Semana

 

Fa unes setmanes que María José Campanario va rebre l'alta de la clínica de salut mental 'El Seranil' i encara continuen sortint a la llum nous detalls entorn de la seva estada. Durant el seu ingrés, la dona de Jesulín de Ubrique va sorprendre amb un canvi de 'look' radical, ja que s'havia tenyit de rossa, un canvi que molts van assenyalar que no feia sinó confirmar la seva suposada obsessió amb semblar-se a Belén Esteban. Tot i així, quan va rebre l'alta una de les primeres coses que va fer va ser recuperar el seu color de cabell i va ser en aquesta segona visita a la perruqueria quan va coincidir amb una dona que ha donat tot tipus de detalls sobre ella. «Ella va fer saber que estava allí, va arribar amb el perfil de famosa, que és qui és», ha assegurat aquesta testimoni a 'Sálvame', que a més ha revelat l'excusa que va posar sobre el seu canvi d'imatge.

Maria José Campanario va sorprendre amb nou 'look' durant el seu ingrés a la clínica. | Telecinco

 

«El que menys em va agradar va ser l'actitud servil de les perruqueres», ha explicat la dona, qui ha relatat que quan va arribar, l'encarregada es va quedar molt sorpresa en veure-la. «Però, què és el que t'han fet?», li va preguntar la perruquera, al que María José li va contestar: «Volia que em posessin unes metxes i mira el que m'han fet. A veure el que em podeu fer». Dit i fet: les perruqueres es van posar a la feina i van retornar al cabell de la dona de Jesulín el seu color natural, amb el qual de nou va tornar a sorprendre en la seva reaparició pública al costat del seu marit, a qui va acompanyar recentment a una de les seves feines. Un marit del qual, per cert, l'odontòloga estaria molt pendent a tot moment: «Va anar baix a què la maquillessin perquè el seu marit la veiés, per estar presentable per donar un bon aspecte al seu marit. Cada dos minuts, preguntava: 'mamà, ha trucat el meu marit?'».

 

I és que segons assegura la testimoni de la perruqueria, durant la seva estada en la clínica va arribar a veure-la en més d'una ocasió i la seva imatge distava molt de la Campanario atordida que vèiem passejar pels voltants de la clínica: «Durant tota la setmana l'havia vist passejant on estava internada. Que si estava despistada, medicada... jo no vaig veure res d'això. Aquesta dona està perfectament», ha declarat la testimoni, que ha explicat a més que creu que el que María José té és un problema d'addicció al mòbil i que de fet, va veure com la seva mare, Remedios, fins i tot l'hi va arribar a «requisar»: «Aquesta dona el que té és un problema d'addicció al mòbil. Vaig veure la seva mare, Remedios Torres, requisant-li el telèfon». De fet, l'odontòloga fins i tot va intentar fer algun truc per tornar-lo a agafar i trucar per telèfon.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris