rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una testimoni revela a 'Sálvame' tot el succeït al creuer al qual va acudir David Bustamante

Segons es comenta, el cantant «es va passar els tres dies al vaixell de conya amb una i amb una altra, de copes. No li importava res ni que el veiessin»
La publicació de Sandra en la qual apareix al costat de David Bustamante | Instagram (@storremadesanz)

 

Sembla que la suposada relació que es va comentar que van mantenir David Bustamante i la ballarina Sandra no ha quedat en l'oblit, ja que ara han sortit noves informacions que relacionen directament al cantant amb aquesta jove i el poden deixar en una molt mala situació amb la seva encara dona Paula Echevarría. El programa de Telecinco 'Sálvame' ha pogut contactar amb una testimoni que es trobava en el mateix creuer que el cantant i ha assegurat que Bustamante estava del tot desinhibit i sense importar-li qui pogués veure'l. Segons la testimoni, David «es va passar els res dies al vaixell de conya amb una i amb una altra, de copes. No li importava res ni que el veiessin». També ha assegurat que ell feia comentaris a les nits com per exemple: «Va noies ara que podeu, gaudiu, que ara estic solter».

Cal destacar que David Bustamante es trobava en aquest creuer per motius professionals, ja que havia estat contractat perquè actués una de les nits, no obstant això, no va arribar a fer-ho: «Ell la primera nit la tenia lliure. Aquesta nit havia d'estar tranquil, gaudint del creuer, però tranquil». No obstant això, «sabem que va estar fins a les tantes del matí prenent-se copes i passant-ho fenomenal amb Sandra». L'endemà que li tocava cantar, «no va poder fer-ho».

 

«Va sortir a l'escenari dient que li disculpessin que se li havia trencat una corda vocal i va enfonsar la nit que tenien preparada per ell», ha revelat la testimoni de 'Sálvame'. Va decebre així a tots els presents que esperaven la seva actuació, però al cantant no li va importar, ja que aquesta mateixa nit també va decidir seguir al costat de Sandra demanant fins i tot que va demanar que se li reservés un espai privat per a ells dos sols: «Els comentaris entre els organitzadors eren: 'Sí, han dormit junts ell i la ballarina».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris