rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Toni Moog després de saber que David Guapo no va suspendre la funció l'1-O: «Ets una rata»

Guapo ha contestat que Moog havia suspès la seva funció «perquè havia venut poques entrades»

 

Sovint les picabaralles a Twitter s'acaben resumint en pocs tuits o acaben sent només piulades fora de context. Aquesta vegada, però, tant Toni Moog com David Guapo han protagonitzat una disputa molt seriosa a les xarxes. David Guapo va anunciar a Twitter a causa de «la seva condició d'artista es veia obligat a actuar». Poc després, el còmic català Toni Moog se'n feia ressò i publicava un tuit acusant directament a Guapo: «La teva condició de RATA diràs no? Jo com artista no estic OBLIGAT a actuar. Mostra la condemna del que ha passat avui».

Tot i formar part del mateix grup barceloní —Grup Balaña—  han decidit exposar les seves diferències a les xarxes socials sense cap mena de vergonya. El conflicte va ser encara més enrevessat quan Guapo va assegurar que Moog havia suspès el seu espectacle quan va veure que no havia venut poques entrades. Una afirmació que no va agradar gens a Moog que va manifestar el seu desacord: «A aquestes hores jo estava votant. Vam haver de tornar els diners de l'entrada a més de 300 persones. Vaig perdre diners per una causa», i va afegir «en el cas que només hi haguessin anat 10 persones hagués actuat per elles, perquè sóc professional. Tinc la humanitat que a tu et falta per cancel·lar». 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris