Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Toñi Moreno confessa que Jesulín va intentar lligar amb ella en diverses ocasions

El torero li va demanar el telèfon i la trucava a altes hores de la nit
Toñi Moreno a 'Viva la vida' | Cedida

 

Toñi Moreno ha tornat a fer-la grossa a 'Viva la vida', i és que enmig de la polèmica entre Belén Esteban i María José Campanario ha deixat en molt mal lloc a Jesulín de Ubrique, que no ha tornat a ser el mateix des del seu fatídic accident de trànsit. Entre rialles, s'ha parlat de la vida taurina del destre i com aquesta trajectòria ha afectat la seva vida sentimental. A meitat de programa Marisa Martín Blázquez ha deixat anar la polèmica dient-li això a la presentadora: «A mi em van dir que tu vas ser mig xicota de Jesulín», una afirmació que Toñi Moreno no ha desmentit. Al contrari, segons informa 'Bekia' la presentadora de 'Viva la Vida' ha revelat que en una ocasió Jesulín li va demanar el telèfon. També ha revelat que la trucava a altes hores de la nit, però que mai aconseguia recordar-se del nom de Toñi. «Era un nen jugant a ser adult», confessa.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris