rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Toño Sanchís, denunciat per la seva empleada domèstica per fer-la treballar de forma irregular

La dona portava un any netejant a casa del col·laborador sense contracte
Toño Sanchís ha estat denunciat per la seva empleada domèstica. | Cedida

 

Sembla que Toño Sanchís haurà de tornar als jutjats. Aquesta vegada, el col·laborador no ha estat denunciat per cap de les seves representades sinó per la seva treballadora domèstica. Lucimar feia un any que netejava a casa de Sanchís i, segons ha explicat la seva advocada a 'Viva la vida', aquesta havia demanat en innombrables ocasions que es regularitzés la seva situació per poder obtenir la residència. Toño, que s'ha assabentat pel citat programa, ja que la denúncia és molt recent, ha volgut donar la seva versió dels fets, molt diferent de la de Lucimar.

Segons el tertulià, la dona treballava a temps parcial a la seva casa i, si no l'havia regularitzat, és perquè ella no els havia lliurat els papers necessaris per fer-ho. És més, Toño ja ha avançat que ha posat una denúncia contra Lucimar davant la Guàrdia Civil per amenaces. I és que el col·laborador assegura que: «ens va amenaçar a mi i a la meva dona amb denunciar-nos i fer-ho tot públic als mitjans, com ha fet finalment, si no li pagàvem certs diners». Malgrat aquesta explicació, molts dels tertulians de 'Viva la vida' han condemnat les accions de Sanchís argumentant que era il·legal tenir una treballadora sense contracte.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris