rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Torito denuncia a les xarxes socials l'última situació homòfoba que ha viscut al mig del carrer

«Em sembla intolerable passejar per Chueca amb el meu marit i el meu fill i escoltar aquest treballador de l'empresa 'Grup Lorrio' com ens diu maricons», ha explicat el reporter

 

 

Torito ha hagut de viure en primera persona una situació homòfoba en ple carrer. El reporter estava passejant pel centre de Madrid al costat de la seva parella i el seu fill quan ha estat insultat. Torito ha volgut denunciar el succeït a les xarxes socials a través d'una publicació on explica què ha passat: «Em sembla intolerable, passejar per Chueca amb el meu marit i el meu fill i escoltar a aquest treballador de l'empresa 'Grup Lorrio' com ens crida maricons», ha escrit. També ha fet una recomanació a empreses que contracten a l'empresa els treballadors de la qual tenen aquests ideals: «Crec que us hauríeu de plantejar no contractar a aquesta empresa que amaga a possibles homòfobs», ha finalitzat Torito. Els seus seguidors i altres usuaris a les xarxes socials no han dubtat i han donat suport al reporter de Telecinco i han denunciat aquests fets que, desgraciadament, succeeixen molt sovint i que també han viscut en la seva pròpia pell, encara que també s'ha generat controvèrsia per haver publicat la cara i empresa del treballador.

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris