Torna el famós missatge viral de WhatsApp dels 'Tres Desitjos dels Reis Mags'

Va circular fa uns anys i va causar furor
El divertit missatge dels tres desitjos dels Reis Mags | WhatsApp

 

Sempre que arriben aquestes dates sorgeixen nous i originals missatges nadalencs o bé tornen alguns antics, readaptats a les circumstàncies del nou any. En aquesta ocasió, com informa ‘Diario Sur’, ha tornat un missatge que ja es va fer molt popular fa alguns anys i que, en aquesta ocasió, torna per treure un somriure a tots aquells que mai l'han vist o no el recorden.

 

El missatge explica una emotiva conversa entre un nen i la seva mare, i no té desaprofitament. Us el deixem a continuació:

 

 

«- Mare, mare… Ana diu que els Reis Mags són els pares, és veritat?

  

 

 

La mare d'Alejandro somriu, li fa un petó i li diu:

  

  

- Mira Alejandro. He d'ensenyar-te una cosa que guardo en aquest calaix des de fa deu anys. La seva mare treu del calaix un sobre blanc. L'obre i li diu a Alejandro:

  

  

- Aquesta carta la vam rebre a casa el dia en què vas néixer. És una carta escrita pels Reis Mags, que ens demanen que els fem tres favors. Vols que te la llegeixi? - Sí mare, per favor! Què volen els Reis Mags de vosaltres?

  

  

- Doncs escolta i ho sabràs. Així diu la carta:», va introduir el famós missatge.

 

«Apreciats mare i pare d'Alejandro — començava.


Som els Reis Mags. Sabem que acaba de néixer Alejandro. És un nen preciós que us farà molt feliços als dos. Ja sabeu que cada sis de gener nosaltres anem en silenci a casa de tots els nens i els deixem uns regalets per celebrar el Nadal i el bé que s'han portat aquest any, i per dir com estem d'orgullosos d'ells.

Però a partir d'ara no podrem fer-ho perquè estem molt vells i cada vegada hi ha més i més nens en aquest món. No podem anar a casa de tots. Ja estem molt majors i necessitem demanar-vos tres favors molt importants:

 

Los tres favores

Primer favor: Que ens ajudeu a posar els regals als nens. Cada pare i mare faran el nostre treball cada Nadal: llegiran les cartes dels seus fills i filles i, amb la mateixa il·lusió que la nostra, els posaran els regals com si anéssim nosaltres. Així tots els nens del món tindran els seus regals i nosaltres podrem descansar i veure, des del lluny, les seves cares d'alegria.

Segon favor:  Com això és un gran secret, no li podreu dir a Alejandro fins que compleixi els deu anys o us ho pregunti. Quan tingui aquesta edat, ja serà major i sabrà guardar aquest secret. Els nens petits no han de saber que nosaltres ja no podem posar els regals i que són els pares i mares els que ens ajuden perquè si no, què pensaran de nosaltres?

On estarà la màgia? El secret s'ha de dir solament als nens responsables, els quals ja poden entendre que nosaltres els estimem molt i que per això demanem ajuda als majors, les persones que més els estimen a ells.

Tercer favor: Alguns pares que ens ajuden estan malalts o no tenen diners per comprar regals als seus fills. I també hi ha nens que no tenen la sort de tenir dos mares i dos pares. Per això, necessitem que els vostres fills es converteixin ‘una miqueta’ en Reis Mags i comparteixin alguns regals amb els nens que no tenen tanta sort com ells.

Res més. No és massa, oi? Quan Alejandro et pregunti per primera vegada qui són els Reis Mags llegeix-li aquesta carta. Entendrà per què nosaltres hem confiat en vosaltres per fer el nostre treball: perquè sou les persones que més l'estimeu al món i que millor poden veure el seu enorme i bondadós cor de perla.

Melchor, Gaspar i Baltasar», signaven els reis, posant fi a aquesta bonica història. 

Imatge dels Reis Mags | Cedida