rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Tornen a relacionar Paula Echevarría amb Alejandro Betancourt, un empresari veneçolà

Després de descartar Nicolás Toth com a pretendent de l'actriu, noves dades apunten directament al president de Hawkers
Paula Echevarría ha estat relacionada amb el president de Hawkers | Cedida / Catalunya Diari

 

Continua el misteri del famós empresari veneçolà que Paula Echevarría podria estar coneixent després de la seva separació amb David Bustamante. Va ser la periodista Maria Martín Blázquez qui va anunciar que l'actriu de 'Velvet' «havia conegut una persona amb qui està molt il·lusionada, amb qui es veuen sovint i amb qui ha començat una relació», informació que va ser desmentida per l'actriu però que, no obstant això, diverses persones no van dubtar a dir el contrari.

 

Després d'aquestes declaracions, l'empresari Nicolás Toth va ser assenyalat com l'home en qüestió i es va especular molt sobre el seu possible afer amorós. Pocs dies després aquesta possibilitat ha quedat descartada després que Emiliano Suárez assegurés que «Nico és gai, un dels molts que hi ha sense complexos». Amb Toth fora de joc, les cerques han tornat a fer un gir i les alarmes han sonat entorn del nom d'Alejandro Betancourt, que casualment és el president de Hawkers, la marca d'ulleres alacantina i que Echevarría n'és l'ambaixadora per excel·lència.

 

Segons 'Informalia', ha estat aquest vincle laboral i el seu perfil d'«empresari veneçolà» les causes que hagi estat relacionat amb Paula des de diversos mitjans de comunicació i a través de les xarxes socials. Nascut a Caracas el 1980, és fill de la dissenyadora Lilia López, exparella del ja mort torero Palomo Linares. Després de llicenciar-se en Economia i en Direcció i Administració d'Empreses als Estats Units, s'ha convertit en un milionari d'èxit gràcies a la seva companyia O'Hara Administration, empresa amb què va invertir 50 milions d'euros en Hawerks, i a partir d'això va passar a ser-ne el president.

Malgrat tot, el mateix mitjà apunta que el més probable és que aquest empresari estigui fora de l'abast d'Echevarría perquè està casat amb Andreína Rojas. Per ara sembla que el cor dels seguidors de l'actriu està dividit i mentre uns encreuen els dits perquè torni amb el cantant càntabre, uns altres opten per buscar nous candidats per ocupar el cor de l'actriu. Mentrestant, ella segueix sense aclarir res: «Mai no tindran una imatge meva ni amb un veneçolà ni amb un espanyol», va declarar a 'Corazón'.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris