Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

Tous pateix grans pèrdues per la seva vinculació amb la independència

El 70% de les vendes de la marca catalana tenen lloc a Espanya
Un dels establiments de Tous | Cedida

 

La firma catalana Tous, que comercialitza joieries i complements, està patint greus pèrdues per la seva vinculació amb el procés independentista. Ni tan sols la polèmica expulsió de la periodista Pilar Rahola i de la dona d'Artur Mas, Helena Rakosnik de la seva fundació, Rosa Oriol, ha aconseguit reanimar les seves vendes.

Una mesura per evitar el boicot 

Tot i que l'empresa, fundada a Manresa, va fer fora a la periodista Pilar Rahola i a Helena Rakosnik per desvincular-se de les cares conegudes del procés, Tous continua amb un procés de decadència i empitjorant de la seva situació econòmica, amb vendes constantment a la baixa. 

 

La decisió de fer fora les dones mencionades es va prendre per evitar un possible boicot contra l'empresa, i és que Rahola és coneguda per relacionar-se amb les altes personalitats que promouen el procés i fer propaganda a favor de la independència, i Rakosnik per ser la dona d'Artur Mas. De fet, el dia del referèndum d'autodeterminació de Catalunya, el passat 1 d'octubre, la firma ja va estar el punt de mira a les xarxes socials, on van rebre moltes crítiques.

La gran dependència de la firma amb Espanya 

 

Ara, l'entitat es vol mostrar «orgullosa de ser espanyola i catalana» i, per això, la presidenta ja va enviar un comunicat als responsables de les botigues per remarcar i conscienciar als treballadors de què també és una marca espanyola, segons informa 'Crónica Global'.

 

La majoria de les vendes de Tous, concretament un 70%, tenen lloc a Espanya, motiu pel qual el procés independentista l'està perjudicant molt. Per tant, s'han volgut allunyar de qualsevol imatge que pugui ficar en risc els seus beneficis; sobretot d'aquella imatge que pugui posar en dubte la seva espanyolitat.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris