rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Trànsit estableix un nou radar a la C-17 entre Lliçà d'Amunt i Parets

Hi haurà un lector que detectarà la matrícula i l'hora d'incorporació al tram i un altre que indicarà quan ha sortit el vehicle
El nou radar situat a l'altura del polígon industrial de Mango a Lliçà d'Amunt | Revista del Vallès

 

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat de la disposició d'un nou radar que estarà situat al tram de la C-17 entre Lliçà d'Amunt i Parets, dos municipis de la comarca del Vallès Oriental, per tal de reduir la sinistralitat i aconseguir que se circuli a la velocitat adequada. El dispositiu començarà a funcionar el vinent dimecres, 21 de febrer, i permet controlar al voltant d'uns 3,6 quilòmetres en sentit sud, direcció Barcelona. De fet, ja s'ha col·locat la senyalització que anuncia el radar. 

Dos trams amb velocitats diferents 

En aquesta carretera hi ha dos trams a diferenciar: un primer que s'inicia a l'altura del polígon industrial de la firma 'Mango' que ha obert recentment a Lliça d'Amunt, pel qual es pot circular a un màxim de 80 quilòmetres per hora; i un posterior que es troba en passar l'enllaç amb la C-155 a Lliçà de Vall, on es pot anar a 100 com a màxim, i que acaba on està el restaurant 'Can Romeu', just abans d'accedir a Parets, segons indica 'El9nou.cat'. Així doncs, fins i tot poden controlar els qui surten de Granollers pel Coll de la Manya i s'incorporen a aquesta carretera.

 

Lectors al principi i al final del tram

Per controlar que no se superin els límits de velocitat hi ha establerts dos lectors. El primer detectarà la matrícula del vehicle i l'hora exacta en què aquest ha accedit al tram. De la mateixa manera, hi haurà un altre al final per saber l'hora en què s'ha sortit i així es podrà calcular el temps que el triguen a recórrer i la velocitat mitjana per procedir a multar els qui no obeeixin la normativa. La mesura aplicada també permetrà sancionar els conductors dels vehicles que triguin més temps del necessari en passar per aquest tram.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris