Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un tren de Rodalies no s'atura a Sabadell i els usuaris es veuen obligats a fer mitja volta a Terrassa

Els responsables garanteixen la devolució dels diners i asseguren que ha estat una errada puntual
Persones queixant-se del servei a l'estació de Sabadell | Cedida

 

Ahir, dijous 7 de setembre, el servei de Rodalies de Barcelona va cometre un greu error que va afectar gran part dels passatgers d'un dels seus trens. El tren en qüestió, un semidirecte de la línia R4, amb destinació a Manresa, havia de fer una parada a Sabadell Centre que, per algun motiu, va ometre. Els mateixos usuaris del Rodalies han manifestat les seves inquietuds amb tot un seguit de queixes cap al maquinista, qui, per una altra banda, ha assegurat que «no tenia marcada cap parada a Sabadell». L'error, llavors, ha obligat als passatgers que volien baixar a Sabadell a seguir dins del tren fins a la següent parada, Terrasa, per tal de donar mig tomb i poder arribar al seu destí.

Tal com explica 'Nació Digital', fonts del servei de Rodalies han reconegut la seva culpa i han garantit que l'import del trajecte serà reintegrat a tots els usuaris afectats. Finalment, el mateix portaveu ha volgut posar èmfasi que l'error ha estat puntual i que els trens es detenen a Sabadell Sud, mentre s'acaben les obres de Sabadell Centre.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris