rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Una trentena de militars marxen per Serinyà, a Girona

Els efectius militars van aparèixer sense avisar a l'Ajuntament
Efectius militars passejant per Serinyà | CatalunyaDiari.com

 

El matí del dijous 9 de novembre, a Serinyà, un petit poble de Girona, es va viure un esdeveniment del tot inesperat. El municipi, de poc més de 1.000 habitants, va rebre la visita d'una trentena d'efectius de l'exèrcit espanyol, que van fer un reconeixement per la localitat.

Els veïns, sorpresos per la situació, han trucat a l'Ajuntament per informar-los. Per la seva banda, l'alcalde, Josep Antoni Ramon, ha admès que no s'esperava aquesta situació, doncs tenen entès que aquestes maniobres les comuniquen amb anterioritat, però li han remès que, en tractar-se d'una «marxa de petita entitat», no informen els ajuntaments afectats.


«No els podem prohibir que passin per aquí, i tampoc és que no ens agrada que ho facin, però si han de passar pel poble, almenys que avisin», reclamava el dirigent de Gent per Serinyà, qui explicava que, en cas d'haver coincidit amb l'entrada dels nens a l'escola, podria «no haver sigut agradable».

L'alcalde de la localitat, coneixedor que aquests desplaçaments són habituals pels municipis gironins, a causa de la base militar instal·lada a Sant Climent Sescebes, ha demanat que en pròximes ocasions es pugui «pactar» una hora per fer l'activitat, doncs és la primera vegada que es realitza a Serinyà.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris