rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Tres persones detingudes a Gran Canària per robar 3.090 euros amb 'l'estafa de la Tablet'

La darrera víctima del tipus de furt era un turista de 85 anys
La Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu   | Cedida

 

La Guàrdia Civil ha detingut a Gran Canària tres persones acusades d'estafar a un turista. Els fets, així mateix, han ocorregut a la localitat de Mogán, on tres individus van optar per enganyar a un turista a través de 'l'estafa de la tablet'

 

Les autoritats, de fet, han comentat que aquest tipus de furt es produeix a través d'una estratègia per la qual la Tablet és l'eina major. S'ofereix un producte electrònic, a un preu molt assequible, i posteriorment se li cobra una quantitat desorbitada. Tot això, de fet, sense que la persona furtada pugui adonar-se'n.

  

  

 

 

En aquest sentit, doncs, el cos policial de l'arxipèlag ha procedit amb la detenció de diverses persones per aquest mateix problema. Així doncs, aquest tipus d'activitat ha provocat un gran impacte entre els turistes de les illes. 

 

Per això mateix, de fet, s'ha fet molt de ressò als països del nord d'Europa. Espai on molts turistes opten per visitar les Illes Canàries

 

L'engany de la Tablet

L'estratègia de furt es produeix de la següent manera. Un client acudeix a un establiment comercial on troba una Tablet a un preu molt baix i assequible.

 

Així, en el cas de la persona furtada, li van deixar una Tablet per només 15 euros. En veure-ho, de fet, la víctima no va dubtar-ho i va comprar-lo a l'instant. Tot i això, el venedor va informar el turista que havia d'actualitzar el servei i que, per tant, havia d'anar-hi un altre dia. 

 

Així, quan el client torna a la botiga, el venedor passa la targeta en múltiples ocasions per la màquina i, en el cas de l'home citat, van arribar a robar-li fins a 3.090 euros.
 

Un home de 85 anys, la víctima

La víctima tenia 85 anys i, per tant, no totes les facultats per veure l'estafa. Així mateix, aquest va adonar-se del furt quan va arribar al seu país i va procedir amb la denúncia a la Guàrdia Civil. Tot i això, aquest va optar per tornar a Espanya i explicar els fets a la benemèrita

 

En aquest moment, doncs, la Guàrdia Civil va iniciar la recerca i va detenir a K.R.J, de 32 anys, G.S., de 37 i A.K.S, de 43. Tots d'origen estranger i posats a disposició judicial.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris