Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Temperatures cap amunt amb ambient càlid aquest divendres

ÚLTIMA HORA

Desallotgen un edifici de Badalona per un resident electrocutat

Tres tipus d'hamburgueses vegetals a Mercadona, ja a la venda

Són ideals per a vegans i vegetarians
Les tres varietats d'hamburgueses que es poden comprar | mercadona

 

Mercadona s'adapta a les noves tendències de consum. És per això que, arran de l'onada de nous vegetarians i vegans que hi ha avui en dia, ha decidit crear tres nous productes que han tingut molt bona acollida entre el públic. Es tracta d'una proposta vegetal substitutiva de les proteïnes animals. Si ja fa uns mesos va optar per la venda de soja texturitzada i el tofu, ha creat tres varietats d'hamburgueses vegetals.

 

En concret, als supermercats catalans de la companyia es poden trobar les varietats elaborades amb albergínia, pèsols i espinacs o també amb llavors de carabassa i gira-sol. Totes elles per fer una dieta saludable lliure de proteïnes d'origen animal.

Les hamburgueses vegetals de Mercadona

Les hamburgueses d'albergínia de Mercadona | mercadona

 

Cada paquet d'hamburgueses conté dues unitats, fet que el converteix en una opció perfecta per compartir-lo en parella o bé amb familiars i amics. Un dels exemples seria l'elaborada amb albergínia i oli de gira-sol.

 

Les hamburgueses d'albergínia de Mercadona  | mercadona

 

L'altra opció és l'hamburguesa de llavors de carabassa i gira-sol. Està elaborada amb farina de soja reestructurada i rehidratada, com en el cas de la d'albergínia, i les llavors li ofereixen una textura molt especial. 

Les hamburgueses de pèsols i espinacs  | mercadona

 

Finalment, l'altra opció és comprar-se un paquet de quatre hamburgueses petites de pèsols i espinacs. Aquestes destaquen pel seu intens color verd i són ideals per preparar com a tapes o per a acompanyar altres aliments.

 

Cal destacar, però, que el preu de les tres varietats és de 2,40 euros i  es pot combinar de diferents maneres: a la planxa al forn o al microones. En cas d'utilitzar una de les dues últimes opcions, no cal utilitzar oli i s'han de deixar cuinar durant sis minuts.