rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Tres vaixells de l'Armada espanyola arribaran a Barcelona

El Ministeri de Defensa asegura que només hi van per assitir al Saló Nàutic
Imatge de la fragata Navarra. | Armada Espanyola

 

El Saló Nàutic de Barcelona rebrà, el pròxim 10 d'octubre, la visita d'una fragata de l'Armada espanyola. Si més no, així ho assegura 'OKdiario' en un article en què cita fonts del Ministeri de Defensa. Acompanyat de dos caçamines, la fragata Navarra arribarà al Port Vell de Barcelona i, segons afirma el mitjà, comptarà amb la tripulació al complet, més de 200 efectius. La presència dels vaixells de l'Armada en aquesta fira són habituals, però és últims anys la seva assistència ha sigut molt inferior.

El Ministeri de Defensa, segons el mitjà citat, argumenta que «les dificultats pressupostàries dels últims anys» són la causa de la seva poca presència. Per això, es desmarquen de qualsevol vinculació amb la crisi catalana. Com és habitual, al costat del vaixell s'hi instal·larà una carpa informativa per atendre tots els visitants que ho desitgin. Tot i així, el mitjà citat especula que aquest tipus d'embarcació podria ser un mitjà logístic de suport a tropes, com podrien ser la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris