ÚLTIMA HORA

⚫️ Troben el cos sense vida del jove de 20 anys desaparegut a Catalunya

Com treure un carro del supermercat sense utilitzar cap moneda

Un consell molt útil per anar a comprar
Imatge d'arxiu d'un carro de la compra. | Cedida

 

Arribes al supermercat amb la llista de la compra al cap, aparques el cotxe i et dirigeixes a agafar un carro. Obres la teva cartera i veus que no tens monedes per agafar-lo. El que tens és un problema. Aquesta situació és molt més comú del que sembla i cada cop ho és més, ja que ara es compra molt més amb targeta i portem poc efectiu a sobre. D'altra banda, les noves tecnologies ens permeten pagar amb el nostre telèfon, possibilitat que encara disminueix més les opcions de necessitar portar monedes a la cartera. 

 

Si no tens monedes, utilitza una clau

Per tot això, avui us portem la solució per poder treure el carro de la compra sense utilitzar cap moneda i per fer-ho únicament necessitem unes claus. Com es pot veure al vídeo, l'home utilitza una clau amb el cap quadrat per introduir-la a la ranura de les monedes i desbloquejar el carro i retirar la clau.

 

Més tard, podem veure com també utilitza una clau amb el cap rodó i el carro es desbloqueja igual. De totes maneres, aquesta solució té un problema, ja que la seva forma rodona impedeix que puguem retirar la clau i pot suposar un dolor al cap important si aquest carro està en mans d'algú molt despistat.

Un consell per utilitzar amb responsabilitat

Aquesta solució és molt útil en cas de no disposar d'una moneda a mà, però hem de ser responsables amb el seu ús i retornar sempre el carro al seu lloc. D'aquesta manera, tot el món podrà anar a comprar tranquil·lament i haver de quedar-se sense el carro de la compra. 

 

El vídeo amb aquesta màgica solució està a prop d'arribar al milió de visualitzacions i molta gent l'està compartint a les xarxes socials. Aquestes estan plenes de consells com el que aquí us expliquem que ens poden fer la vida una mica més fàcil.