Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Triana Ramos, exparella de Kiko Rivera, anuncia a les xarxes socials que està embarassada

La també extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' ha assegurat que està en el cinquè mes d'embaràs i ha revelat el sexe i nom del seu bebè

 

Triana Ramos, exparella de Kiko Rivera i també extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa', ha anunciat a través d'una publicació a les xarxes socials que està embarassada. La jove ha volgut compartir una ecografia del seu bebè, informant que es troba ja en el segon cicle d'embaràs, entrant en el cinquè mes de gestació. La futura mare també ha aprofitat l'ocasió per anunciar el sexe del bebè, un nen, i a més ja sabem que es dirà Izan. La parella de Triana i futur pare del bebè és un milionari amb el qual té previst casar-se molt ràpid. La sevillana va donar molt de què parlar gràcies a la seva relació fugaç amb Kiko Rivera, fill d'Isabel Pantoja. No obstant això, el seu festeig no va acabar gens bé i Triana es va encarregar de donar a conèixer els draps bruts de la família per diferents programes de televisió.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris