rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Triana i Romeo, l'assassina d'Isabel Carrasco i el lladre, s'enamoren a la presó

La relació ja és oficial i gaudeixen d'una sèrie de beneficis a la presó
Triana, al judici per la mort d'Isabel Carrasco | Cedida

 

Monserrat González i Triana Martínez van ser sentenciades pel jutge l'any 2014. Mare i filla, que comparteixen cel·la a la presó de Villanublo, a Valladolid, van ser condemnades a 20 anys de presó per l'assassinat d'Isabel Carrasco, la presidenta de la diputació de León.

 

Des d'aleshores, de fet, han estat molt poques les informacions relatives al cas i semblava que Triana i Montserrat no tornarien a saltar a la palestra informativa. Quatre anys després de la condemna, però, ‘El Español’ reporta que les seves vides han canviat ostensiblement des del seu ingrés a presó.

 

Triana ha trobat l'amor entre reixes. Com informa el mitjà citat, es tracta de Romeo Cheralu, membre d'una màfia de lladres, a qui va conèixer a un centre penitenciari de León. De fet, tots dos van demanar el trasllat de presó i, ara, ja viuen el seu amor amb tota la normalitat que hi pot haver en una presó.

 

Parella de fet i multiplicació de drets

La relació va ser molt bona des del primer moment. La relació va ser fructífera des de l'inici i, ara, ambdós ja són parella de fet. En aquest sentit, aquests compten amb permisos especials i, gràcies a això, es veuen setmanalment cada dilluns.

 

Compten, però, amb més drets. Tenen dret a dos 'vis a vis' al mes —els presos comuns només en tenen un— i això provoca un gran greuge amb els altres presos.  

Triana i Montserrat durant el judici  | Cedida

Amor amb fronteres

L'home, de nacionalitat romanesa, va conèixer a la Triana quan aquesta portava només unes setmanes a la presó i ràpidament va sortir l'amor. A més, el seu xicot compta amb una bona reputació dins del centre penitenciari, ja que el seu comportament és «modèlic»

 

Triana, en canvi, és considerada «una fatxenda» pels membres de la presó. Tot i això, l'amor ha acabat sorgint entre aquestes dues persones i ja gaudeixen d'alguns beneficis gràcies al fet de ser parella de fet. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris