Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Troben morta la jove de València que va desaparèixer al Perú

La Policia Nacional del Perú ha detingut a dues guies turístiques
La jove difunta en una imatge d'arxiu | Las Provincias

 

Després que una jove de València desaparegués el passat 2 de gener al Perú, la Policia Nacional del país va fer mans i mànigues per trobar a la noia, d'origen equatorià. Tot i això, la pitjor de les notícies ha saltat aquest diumenge, 14 de gener, quan el cos policial l'ha trobat morta, presumptament després d'haver patit un accident de tirolina

 

Segons esmenten fonts oficials, la noia hauria perdut la vida el mateix dia en el qual va desaparèixer. Tot i que en primera instància el cos no va ser trobat al 'Valle Sagrado de los Incas' —on la jove duia a terme l'activitat—, la troballa s'ha dut a terme a escassos metres de la Vall esmentada.

 

Segons informa 'Las Províncias', la Policia Nacional del Perú, de fet, ha detingut a dues guies turístiques per ocultar l'accident i, segons han informat, llançar el cadàver a un penya-segat

Dos detinguts per llançar el cos per un penya-segat

La noia, de 28 anys, es trobava de viatge al Perú. El dia de desaparició havia optat per visitar les ruïnes de Maras i Moray, espai molt freqüentat per turistes. Tot i això, l'activitat va ser l'últim registre que es va tenir de la noia, ja que aquesta ja no va tornar a l'hostal on s'allotjava.

 

Així mateix, el mitjà citat assegura que la senyal del seu mòbil va desaparèixer des d'aquell moment i va ser impossible localitzar-la.

 

Aquest diumenge, doncs, s'ha procedit amb la detenció de dues guies turístiques, com a responsables de la seva desaparició. Des d'aleshores, de fet, no s'havia tingut cap notícia de la noia i només les càmeres de seguretat de l'hostal van permetre saber alguna cosa de la noia.

Tot sembla indicar que, atemorides per les conseqüències, les guies van optar per no informar-ne a les autoritats i llançar el cadàver a les aigües del riu peruà de Vilcanota-Urubamba.

 

Els pares de la noia es van traslladar fins a Perú per poder seguir prop el dispositiu de recerca. Finalment, però, s'ha pogut localitzar el seu cadàver i es creu que la seva mort va ser un fet accidental.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris