Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El truc infal·lible per netejar les sabatilles blanques

Ja no hem de preocupar-nos per si les nostres sabatilles blanques van canviant de color per la brutícia. Hi ha un truc per netejar-les
Imatge publicada per la noia que revela el truc | Twitter

 

Una noia de Texas ha descobert la solució perfecta a un dels grans problemes dels amants de les sabatilles blanques, com fer-les tornar al seu color original una vegada ja les hem estat utilitzant durant molt de temps. Sembla que estàvem equivocats i aconseguir deixar impecablement netes les nostres sabatilles blanques no és tan difícil com sempre hem pensat. Sarah Trace ha posat a coneixement de tot el món una solució fàcil i casolana per resoldre aquest problema.

El procediment és molt senzill, la noia de Texas ho explica en un tuit. Simplement cal mullar una mica les sabatilles mentre en un petit recipient barregem una mica de bicarbonat amb detergent de la roba. Un cop feta la barreja necessitarem un raspall de dents, serà l'eina ideal per fregar les sabatilles arribant a tots els racons que puguin tenir. Quan ja hem fregat bé totes les taques amb el raspall untat amb la barreja cal deixar reposar les bambes. Després, s'esbandeixen i es cobreixen bé de pols de talc i es fiquen a la rentadora, sense sabó.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris