rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

El truc més eficaç per netejar els raïls de les nostres finestres

Sembla molt difícil però en realitat no ho és
Netejar els raïls d'una finestra és més fàcil del que sembla | Cedida

Pot ser que els cristalls de les teves finestres llueixin cristal·lins i lluents, i que gairebé puguis presumir d'ells, però en quin estat es troben els raïls de la finestra? Pols, fongs i insectes es donen cita en aquest petit i brut espai present en cadascuna de les finestres dels nostres habitatges. Malgrat la importància que té la neteja domèstica per a la nostra salut i el nostre benestar, acostumem a oblidar buidar i higienitzar aquests raïls amb la freqüència necessària. Quan per fi decidim fer-ho, descobrim que la tasca, a causa de la seva estretor i forma, és molt complicada i que els racons sempre queden bruts. Afortunadament, existeix un truc de neteja que deixarà els indrets més estrets de les nostres finestres immaculats i en temps rècord.

Per netejar els raïls de la finestra fàcilment necessitarem vinagre blanc, bicarbonat de sodi, bastonets de cotó i un raspall de dents vell. En primer lloc desmuntarem la nostra finestra, i també la mosquitera, si és necessari. Tot seguit apliquem en el carril el bicarbonat en pols, especialment a les cantonades. Després passarem una mica de vinagre pel carril i deixarem que la reacció efervescent arrenqui la brutícia. Amb un bastonet de cotó pressionarem el cant del carril per desprendre la brutícia que pogués quedar a la junta. Després passarem una gran quantitat d'aigua a la zona i el raïl quedarà net sense esforç. Ja veuràs la gran diferència entre un carril tractat i un de brut. Usant el raspall de dents podràs rematar les cantonades si fos necessari. I ja està! D'aquesta forma tan senzilla i econòmica mantindrem netes les nostres finestres sense fer mal al medi ambient.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris