El truc que et permetrà desembussar el vàter sense tacar-te

Per prevenir els embussos, cuidar el mobiliari de la cambra de bany és la millor forma d'evitar-los

 

Segur que més d'un s'ha vist en algun moment de la seva vida amb la complicació d'haver de desembussar el vàter de la seva casa, però no és una tasca molt agradable, encara que tard o d'hora tots ens acabem enfrontant a aquesta situació, tal com explica 'Diario Vasco'.

 

 

En primer lloc, cal destacar que la millor forma de prevenir els embussos i d'evitar haver de fer això, és cuidar el mobiliari de la cambra de bany. Això sí, en el cas que no es pugui evitar l'embús i s'acabi produint, pots provar amb el següent mètode que t'ajudarà a desfer l'embús sense tacar-nos ni un sol dit.

Passos a seguir

El vídeo que apareix en aquest article et demostra els passos que has de seguir per evitar tacar-te a l'hora de desembussar un lavabo. Tal com relata el vídeo, has de tapar amb cinta aïllant el lavabo, sense deixar ni un sol espai buit.

 

Seguidament, tires de la cadena i empenys el plàstic inflat cap a sota repetidament. Gràcies a l'impuls de l'aigua, el vàter s'acabarà desembussant de forma ràpida i senzilla.

 

Després de fer això, només ens queda retirar la cinta que havíem posat anteriorment i comprovar que no queda cap rastre del problema que teníem abans. Un gran truc que t'evitarà molts problemes quan se t'embussi el lavabo.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!