rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un tuit de la Policia Nacional donant les gràcies a la manifestació de la unitat d'Espanya causa furor a les xarxes

En el vídeo es pot veure com apareixen diversos vehicles de la Policia Nacional aclamats per la multitud sota el lema d'«aquesta és la nostra policia»

 

Les xarxes socials s'han convertit en un autèntic bullici pel referèndum del passat 1 d'octubre. La Policia Nacional ha utilitzat twitter com un nou mitjà per manifestar la seva opinió després dels fets ocorreguts a Catalunya i en aquesta ocasió un vídeo tuit publicat ahir diumenge 8 d'octubre —amb motiu de les manifestacions per la unitat d'Espanya— s'ha convertit en viral.

 

  

 

 

En el missatge donen les gràcies, fins a cinc ocasions, als manifestants que es van reunir i van recórrer els carrers de Barcelona. En el vídeo es pot veure com apareixen diversos vehicles de la Policia Nacional aclamats per la multitud sota el lema d'«aquesta és la nostra Policia», amb un agent donant la mà a tres ciutadans que es van apropar. Finalment el missatge —que ja acumula més de 21.000 m'agrades, prop de 1.000 comentaris i més de 8.000 retuits— acaba amb un #estamosporti. El missatge també ha creat la polèmica i és que diversos usuaris han fet referència a les diferències entre l'actitud de la policia aquest diumenge i la del diumenge 1 d'octubre.  

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris