ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

El turisme de borratxera s'instal·la a les zones residencials de Palma de Mallorca

Una mare ha denunciat que el seu fill es va despertar espantat en escoltar crits d'una dona mantenint relacions sexuals al carrer

 

Una veïna del barri de Santa Catalina, a la Palma de Mallorca, ha denunciat la situació que han viscut aquest 2017 tan ella com els seus veïns al diari local 'Crónica Balear'.

 

La dona ha volgut donar a conèixer com el conegut com 'turisme de borratxera' està afectant el seu dia a dia, ja que en caure la nit, especialment els caps de setmana, molts d'aquests turistes envaeixen els carrers del barri i prenen drogues, s'emborratxen, orinen a les parets i, inclús, mantenen relacions sexuals en públic. De fet, el passat diumenge, la dona va explicar que el seu fill es va despertar de matinada molt espantat perquè estava escoltant crits

«Vaig sortir per la porta a mirar i vaig veure una noia rossa amb un noi moreno mantenint relacions sexuals, a plena llum del dia, situats a terra al costat d'un cotxe, mentre que la gent passava pel costat i els mirava; tot i això, la noia continuava cridant com una boja i, aleshores, vaig alçar la veu per dir que això no pot passar i que els anava a denunciar», explicava la dona al mitjà mencionat.

 

A més, va afegir que gairebé s'arriba a enfadar amb ells: «L'alemany va fer veure que anava cap a mi de forma agressiva perquè no li fes fotos, però després es van anar corrent». Pel que fa al noi, no es va pronunciar perquè «estava d'esquenes».

 

Tanmateix, aquest no és l'únic incident al qual els veïns han de confrontar-se habitualment, ja que acostumen a trobar-se a moltes persones borratxes i denuncien que «això ja sembla Magaluf»

 

El barri de Santa Catalina, conegut per ser un lloc tranquil en què resideixen moltes famílies, ha arribat al límit i s'ha convertit en un lloc de rebel·lia on els problemes consegüents dels efectes de les drogues i l'alcohol són els protagonistes.

 

«Tornes tranquil·lament a casa amb la teva família de sopar o d'anar al cinema i veus a noies borratxes amb els talons a la mà que cauen a terra; el meu fill no ha de veure això», lamentava. 

Comentaris