Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TV3 comença a emetre espots electorals per al referèndum de l'1 d'octubre

El canal públic va decidir no emetre aquests continguts després de rebre una notificació del Tribunal Constitucional
El canal públic català ha començat a emetre espais gratuïts per a l'1-O | TV3

 

TV3 ha començat a emetre espais gratuïts per a la campanya del referèndum de l'1 d'octubre, cedits a partits polítics i entitats socials, segons informa aquest divendres el diari 'Ara'. El canal públic català ha pres aquesta decisió sota l'empara de la Llei 19/2017, relativa al referèndum d'autodeterminació que es va aprovar el passat 6 de setembre. De fet, aquest matí ja s'ha pogut veure, durant un espai publicitari, espots signats per Òmnium i ERC, i un que, tot i no anar signat, contenia el lema «Viure vol dir prendre partit», utilitzat per la CUP. En un primer moment, la televisió catalana va descartar emetre espais publicitaris del referèndum, després que el director de la CCMA, Vicent Sanchis, hagi rebut una notificació del Tribunal Constitucional, on s'informava de la prohibició d'iniciar, tramitar o informar sobre el referèndum. 

 

Els espais emesos aquest matí contenien, això sí, la següent cortineta: «Vídeos transmesos per partits amb representació parlamentària i entitats acreditades». Des de la Corporació no es donen més detalls sobre els espais de propaganda, ni tampoc es revela si també hi estan interessades les entitats contràries a la celebració de l'1-O. L'única informació arriba des de la vicepresidenta de la CCMA, Núria Llorach, la setmana passada al Parlament, l'emissió de publicitat a TV3 i Catalunya Ràdio i als mitjans digitals de la corporació en relació amb el referèndum es fa «atenent l'encàrrec del Govern de la Generalitat de Catalunya».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris