rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Twitter inicia una campanya viral per difondre l'anunci prohibit del referèndum

Aquest dimarts el TC va demanar al director de TV3 que no fomentés la participació en el referèndum

 

Diversos càrrecs catalans —com els membres del Govern, la Mesa del Parlament, els alcaldes, alguns comandaments dels Mossos, o també el director de TV3, Vicent Sanchis— estan rebent aquesta setmana un avís del Tribunal Constitucional (TC) on es demana que no s'informi ni es promogui cap actuació que permeti la celebració del referèndum de l'1-O. D'aquesta manera, TV3 ja no pot difondre l'espot per televisió. Les xarxes han reaccionat davant l'actuació del Tribunal Constitucional i han demanat que es faci tanta difusió com sigui possible de l'espot del referèndum. Tal com recull 'El Nacional', el president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, ha estat dels primers usuaris a pronunciar-se a Twitter i ha demanat que s'avisi «tothom que per ordre de la justícia aquest vídeo no es pot difondre. Incita a la participació». Molts usuaris han optat per recuperar el tuit del Govern del 7 de setembre que anunciava l'espot del referèndum i l'han retuitejat o respost acompanyant-lo de comentaris irònics o bé especificant que el govern espanyol l'ha prohibit i que se'n faci difusió. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris