Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

En marxa un dispositiu contra el narcotràfic a Girona

Els últims dies de Celia Fuentes, la 'influencer' morta: festes, desfilades i Instagram

Portava una vida envejable i fonts properes a ella creuen que podria tractar-se d'un suïcidi

 

La notícia sobre la mort de Celia Fuentes, coneguda 'influencer' i participant del programa de Sara Carbonero ‘Quiero ser’, ha sorprès a molts. Celia, de tan sols 27 anys, va ser trobada morta ahir, dimecres 20 de setembre, al seu domicili i algunes fonts properes a ella creuen que podria haver-se suïcidat. No obstant això, les causes de la mort encara no han estat esclarides. El que sí es coneix, com detalla 'Vanitatis', són els últims moviments que va fer abans de morir:

Una setmana exacta abans de la seva mort, Celia va acudir com a convidada a la festa que oferia la revista ‘Yo Dona’. L'esdeveniment es va organitzar amb motiu de la Mercedes-BenzFashion Week Madrid, i la 'influencer' va acudir-hi amb un vestit molt sexy, ajustat i de color ataronjat. Allí va posar al photocall i després, ho va postejar a Instagram, com feia de forma habitual. L'endemà, Celia va acudir a la desfilada de Roberto Verino. Va ser a Cibeles, on va posar al seu costat. Després, la jove va pujar el moment al seu compte d'Instagram i afegia aquestes boniques paraules: «Gràcies per comptar tots els anys amb mi i creure des del minut un».

 

Durant el divendres, Celia va tornar al Mercedes-Benz Fashion Week Madrid per gaudir de la desfilada d'àngel Schlesser. També aquest dia es va encaminar a l'hotel DearMadrid, a la Gran Via, on va compartir una instantània amb missatge: «Somriu, i somriu per tu, perquè et mereixes ser feliç», acompanyava les seves paraules amb un cor. L'endemà, Celia va repetir en Cibeles. L'últim que va compartir a les seves xarxes socials va ser una fotografia del dilluns, on apareixia posant sobre el llit, vestida amb una samarreta blanca i unes calcetes de Calvin Klein. Celia, escrivia allí les seves últimes paraules a la xarxa social: «A qui li agrada dormir la migdiada més que a mi?».