rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Un barceloní descobreix que l'inquilí del seu pis relloga l'habitatge a Airbnb per 500 euros la nit

Al dúplex hi havia un total de catorze lliteres que l'inquilí va col·locar
Alexis Gullón es va trobar el seu pis replet de lliteres que l'inquilí emprava per rellogar l'habitatge a turistes. | Airbnb

 

D'ençà que Montse Peréz, la veïna de Barcelona que va llogar el seu pis al centre de la ciutat, va descobrir que l'inquilí del seu habitatge el rellogava a Airbnb per treure'n benefici, ja no sorprenen els escàndols relacionats amb l'empresa. L'última denúncia que es coneix és la d'Alexis Gullón, el propietari d'un dúplex de 60 metres quadrats al barri del Raval. Gullón denuncia que l'inquilí rellogava a turistes, igual que l'anterior afectada, el seu pis amb 14 matalassos i cobrava 500 euros per nit. «Al menjador hi havia 3 lliteres», lamenta el propietari, que tal com informa 'La Vanguardia', va veure el seu habitatge anunciat a Airbnb.

  

 

 

No obstant això, l'afectat ha pogut solucionar-ho «sense cap problema ni discussió, ja que l'inquilí no estava interessat a ser denunciat». Al seu perfil, el mateix jove tenia un pis a Milà, a França i a tres més a Barcelona. Gullón ha lamentat que els propietaris es trobin indefensos en casos com el seu, recordant a Montse Pérez. Ningú t'ajuda, ni Airbnb, ni l'Ajuntament. Sembla que només ho fan si sortim als mitjans de comunicació. El propietari de l'habitatge llogava el seu pis de 60 metres quadrats i el local de 70 metres quadrats més per 1.200 euros al mes.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris