URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

Un home incapaç d'orinar acudeix al metge i li troben un cable de mòbil a la bufeta

Després de moltes evasives, l'home va acabar confessant que se l'havia introduït pel penis mentre es masturbava
Imatge de la radiografia on s'aprecia el cable enrotllat a dins la bufeta | cedida

 

Els departaments d'urgències dels hospitals i centres de salut de tot el món estan acostumats a rebre pacients de tot tipus, però alguns casos arriben a sorprendre fins als doctors que tenen més experiència.

En aquest peculiar cas, un home va acudir al metge queixant-se que era incapaç d'orinar des de feia vuit hores. El doctor va seguir el protocol habitual i va preguntar al pacient si havia tingut altres símptomes atípics com ara diarrea o vòmits i li va demanar informació sobre el seu historial clínic, però l'home va resultar estar en un bon estat de salut independentment del seu problema.

 

Quan el metge va examinar al pacient va descobrir que la seva zona baixa de l'abdomen, a l'altura de la bufeta, estava una mica tova, però no va trobar-hi res més estrany. Per aquesta raó, i davant el dubte sobre què podria estar passant-li, va recomanar que se li fes una radiografia sobre aquesta zona del cos i hi van trobar amb uns resultats bastants inesperats. La radiografia mostrava un cable de telèfon mòbil enrotllat dins de la seva bufeta, i després de molta insistència per part del metge, el pacient va acabar admetent que ell mateix se l'havia introduït pel penis mentre es masturbava.

 

Imatge del cable que els metges van extreure de la bufeta del pacient | cedida

El doctor va intentar tornar a treure el cable per la uretra, però el tenia ben enrotllat a l'interior i no va quedar més remei que operar-lo. Per sort, el pacient es va recuperar bé d'aquesta situació, però és molt possible que no torni a provar aquestes tècniques de masturbació a curt termini.