rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Un home retorna el somriure a la seva dona cega plantant un enorme jardí

Més de 3.000 metres quadrats de flor envolten la residència dels Kuroki
El matrimoni Kuroki. | Facebook

 

Encara que aquesta història es repeteix any rere any a les principals cadenes televisives japoneses, aquest article que recull No Lo Creo és digne de la millor de les novel·les. La residència dels Kuroki, a la regió japonesa de Shintomi és l'origen d'aquesta commovedora història. Els Kuroki es van casar l'any 1956, i tot i que el matrimoni va ser concertat, amb els anys es van enamorar profundament. El caràcter optimista de Yakuso sens dubte va ajudar a portar una vida feliç, més encara quan els seus tres fills van venir al món. Després de 30 anys dedicats a l'elaboració dels seus propis productes làctics, el matrimoni va decidir que ja era hora de prendre's un descans i viatjar per tot Japó. Però res els va alertar de la imminent tragèdia.

Yasuko va començar a veure borrós, així que el seu marit Yoshiyuki la va portar immediatament a l'ocultista, que no va saber identificar el problema de la dona. Només una setmana després Yasuko es va quedar completament cega, i el seu lluent somriure es va esvair. A l'hospital, els metges van descobrir que el motiu de la ceguesa era la seva diabetis. Després del greu succés, Yoshiyuki i els seus fills no van poder fer-se càrrec de tot el treball de la granja, així que la van perdre. La dona es va enfonsar en una terrible depressió i el seu marit no va saber que més fer per tornar-li el somriure. La resposta va arribar gairebé per accident.

 

Aquella mateixa primavera Yoshiyuki es va adonar d'una cosa: cada vegada més gent es reunia al seu jardí per contemplar el flox de molsa que havia crescut, una planta entre rosa i violeta que floreix durant aquesta estació. Lluny de suposar un problema, aquestes visites van ser una benedicció per al matrimoni. Durant anys i anys Yoshiyuki va amuntegar terra, va recollir llavors, va tirar fertilitzant  i va plantar metres i metres d'aquesta flor. La seva esposa sortia a xerrar amb les visites, i això semblava alegrar-la. Quan no podia convèncer-la perquè sortís de casa, convidava a les visites a fer el te. A poc a poc, Yasuko va recuperar el somriure i el matrimoni va poder viure feliç

 

El jardí que envolta la residència dels Kuroki. | Facebook

Avui, més de 3.000 metres quadrats de flor envolten la residència dels Kuroki, i durant la primavera arriben entre 3.000 i 5.000 visites per contemplar l'enorme i preciós jardí que Yoshiyuki va plantar per retornar el somriure a la seva dona. De fet, el granger encara segueix plantant i, segons diu, el somriure de la gent és el que li impulsa a fer-ho.

 

Yasuko Kuroki. | Facebook

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris