Un jove va enamorar-se de la seva professora d'història i ella va desaparèixer sense deixar rastre

El noi ara té 20 anys
L'Àlex va enamorar-se de la seva professora d'història. | Unsplash.
 

 

L'Àlex —nom fictici— és un noi de 20 anys que actualment estudia a la universitat. Quan feia segon de batxillerat va viure una experiència que va marcar un abans i un després, uns fets que ha volgut compartir amb el web Adolescents.cat. Segons explica el jove, quan tenia divuit anys, al seu institut va entrar una professora d'història després de Nadal per substituir el mestre que estava de baixa. Ella tenia 27 anys, però tot i ser força jove la majoria dels seus companys no la trobaven atractiva. Ell, en canvi, va notar com cada dia que passava li agradava més i més. «Crec que vaig arribar fins i tot a idealitzar-la. Segurament per això em posava cada dia més nerviós quan, durant les seves explicacions, em mirava», relata l'Àlex.

  

  

  

  

 

 

Ell no va explicar què sentia a ningú i sembla que els seus companys tampoc van notar-ho, però ella sí. Un bon dia va rebre un missatge al correu de l'institut on la professora li preguntava: « Et cohibeixo cada cop que et miro a classe?». Ell va optar per no respondre perquè no sabia què dir-li. Dos dies més tard, va creuar-se amb la professora i ella va dir-li que passés a veure-la al seu despatx abans de marxar a casa. L'Àlex estava desconcertat. No sabia què se suposava que havia de fer. Finalment, mort de vergonya, va decidir anar-hi i la sorpresa encara va ser major.

 

En entrar al despatx, la docent va dir-li que era de mala educació no contestar els correus. «Vull que et relaxis durant les classes i que no et sentis cohibit cada cop que et miro», va dir-li i li va etzibar: «T'agrado? És això, oi?». Ell va respondre que creia que sí i ella, com si es tractés d'una pel•lícula, va tancar la porta amb clau i es va asseure sobre de l'Àlex. «Em va començar a menjar directament la boca al mateix temps que m'agafava les mans i les posava a la seva cintura», explica el jove. Les trobades es van anar repetint i després de dos mesos van canviar el despatx pel pis d'ella. El que en un principi era una barreja de diversos sentiments es va convertir en amor, però tot va acabar de manera inesperada. Després del viatge de final de curs, l'Àlex va intentar parlar amb ella per correu i va rebre una resposta automàtica que deia que aquella adreça ja no existia. Des de l'institut van informar-lo que ja no treballava allà i no tenia cap mena de manera de poder contactar-hi.

Aquest estiu fa dos anys que no sap res d'ella i demana que, si per casualitat arriba a llegir això, vol que sàpiga que li hauria agradat poder dir-li adéu i acomiadar-se d'ella amb una abraçada. «Per mi vas ser una persona important. Jo per tu, no. Ja ho sé. Però marxar sense dir adéu, com em vas dir tu aquell dia, és de mala educació», assegura. Des del portal Adolescents.cat han ofert al jove habilitar un correu per si ella vol posar-s'hi en contacte, però el jove ho ha refusat. Esperem que algun dia puguin retrobar-se i dir-se tot allò que no van fer en el seu moment.