Un nen de cinc anys demana perdó al Celtic de Glasgow per faltar a un partit

El menor estava convidat a una festa d'aniversari el dia que el Celtic jugava amb el Motherwell i va trucar a les oficines de l'equip per demanar disculpes
El petit Louis Kayes, en una de les seves cites setmanals per animar el Celtic de Glasgow. | BBC.

 

Louis Kayes només té cinc anys, però té una cosa molt clara: és un apassionat del Celtic de Glasgow, i cada dissabte a la tarda sense excepció va al Celtic Park a veure jugar el seu equip. Aquest dissabte, però, un company de l’escola l’havia convidat a la seva festa d'aniversari i el petit Louis no va poder acudir a la seva cita setmanal. Era el mateix dia que el seu equip preferit jugava amb el Motherwell. 

Pres d’un càrrec de consciència, el menor va trucar a les oficines del Celtic per demanar disculpes. Segons ha explicat la seva mare, el petit volia demanar perdó a l'entrenador Brendan Rodgers i al seu jugador preferit, el capità Scott Brown. En Louis tenia por que l'haguessin estat buscant i que l’haguessin trobat a faltar durant el partit. «Crec que el Celtic-Motherwell és l'últim partit a casa que es perdrà en molt temps i estic convençuda que els dissabtes a la tarda no farà altra cosa», assegura la seva mare.