rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Un veí de Sitges denuncia en un vídeo la privatització que s'ha fet en una platja pública del municipi

El jove volia filmar la sortida del sol a la platja de Cala Morisca, quan es va trobar el recinte tancat

 

Un veí de Sitges denuncia en un vídeo, penjat al seu compte de YouTube, l'existència d'una platja pública que ha estat privatizada pel propietari dels terrenys que l'envolten al municipi. Segons denuncia el jove, per poder accedir a la platja de Cala Morisca, situada enmig de les Costes del Garraf, només hi ha dues opcions. O hi accedeixes per la finca privada que hi ha a tocar de la carretera o bé a través d'un camí molt perillós a tocar del penya-segat, que segons el consorsi és de vianants.

El sitgetà, en arribar a l'entrada del camí que porta a Cala Morisca, que té una fama de ser una platja exclusiva i on s'organitzen esdeveniments de luxe, es troba amb una tanca i un rètol de «propietat privada». En veure un cotxe entrava dins del recinte privat, decideix passar i un home el para dient que les instal·lacions són seves. L'autor del vídeo reclama que la platja és pública i que simplement vol filmar la sortida del sol. El propietari dels terrenys que envolten la cala, aprofitant les dificultats del terreny posen estratègicament una tanca enmig de la carretera per obtenir beneficis i cobrar-te per poder anar a la platja, a més d'obrir el recinte a l'horari que ells creuen convenient, segons relata el sitgetà en el vídeo.

 

En veure que no pot passar pel camí sense atendre les peticions i les ordres del propietari de la finca, decideix posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Sitges, que diu que hi ha un camí públic de vianants per accedir a la platja. El camí, a més d'estar malt senyalitzat, t'acaba portant fins a un passeig molt perillós ple de roques a tocar d'un penya-segat i que prèviament, per arribar-hi, has d'escalar un mur de dos metres. Amb el vídeo, el jove sitgetà, vol que quedi constància de què a Sitges existeixen platges privades i que l'ajuntament del municipi no a fet res per evitar-ho.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris