rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Un vídeo revela la recepta d'un batut que 'desfà el greix' del cos

La recepta es compon únicament de dues fruites

 

A internet es poden trobar milers de fórmules màgiques per aprimar-se. La gran majoria de gent és conscient que no existeix cap miracle per aprimar però aquestes misterioses receptes per reduir pes sempre tenen èxit. Per això no és d'estranyar que un vídeo de YouTube estigui arrasant davant la promesa que la recepta del batut que presenta sigui capaç de «desfer el greix» del cos.

El vídeo ja ha estat vist per més de tres milions d'usuaris. Segons explica la veu que acompanya les imatges, amb aquest batut «molt saborós i eficaç» seràs capaç de perdre pes a passos engegantits. El batut en qüestió té com a base dues fruites que combinades són capaces d'obrar el miracle: pinya i plàtan. Els ingredients són un plàtan; una culleradeta de llavor de llinosa; una culleradeta de gingebre ratllat; tassa i mitja de pinya en rodanxes i, finalment, un quart de tassa de llet d'ametlles. Tots els ingredients s'hauran de passar per una liquadora fins que el batut estigui llest.

 

Aquest batut compta amb enzims, fibra i minerals. Els creadors del vídeo afirmen que entre els avantatges que atresora es troben que els enzims estimulen al metabolisme per cremar greixos; la fibra és saciant i, finalment, els minerals fan que el cos funcioni de forma òptima. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris