EN DIRECTE

⚠ Alerta màxima a Catalunya pel fort temporal de vent

Una dona acompanya amb música a centenars de nens terminals durant els seus últims moments

Mery Martínez-Gil és una guitarrista i vocalista espanyola, diplomada en Magisteri Musical i amb estudis de Musicoterapia

 

Mery Martínez-Gil és una guitarrista i vocalista espanyola, diplomada en Magisteri Musical i amb estudis de Musicoteràpia. Encara que al principi de la seva carrera no li agradaven molt els nens, la seva opinió va canviar de cop quan va tocar la guitarra davant d'una classe. Una nena amb paràlisi va llençar-se a terra i va posar-se a gatejar. En aquest moment, Mery va adonar-se del poder que tenia la música i va decidir ajudar amb ella als més petits.

Des del 2009, Mery ha ajudat a morir a més de 50 nens amb malalties incurables o en estat terminal. La cantant acudeix diverses hores a la setmana a l'Hospital Centre de Cures Laguna (Madrid) a alegrar els darrers moments d'aquests nens. De fet, alguns saben que s'estan morint i li confessen que tenen por. La veritat és que aquesta bonica iniciativa no solament serveix d'alleujament pels nens; els pares també troben consol quan veuen somriure als seus fills.