Una empresa catalana revoluciona el mercat en línia de la cosmètica natural

La firma catalana de cosmètica natural llença un nou i esperat producte al mercat
Equip de Freshly Cosmètics. | Cedida

 

Miquel Antolín, Mireia Trepat i Joan Miralles són tres joves enginyers químics de 25 anys de Tarragona que han revolucionat el mercat de la cosmètica natural i sense tòxics amb la seva empresa Freshly Cosmètics. L'empresa aposta clarament per la cosmètica saludable i 100% lliure de tòxics i amb menys de 8 mesos des que va començar la seva trajectòria empresarial, Freshly Cosmètics ha facturat més de 100.000 € i ha venut més de 8.000 productes al nostre país.

 

 

L'èxit d'aquests tres joves emprenedors arrenca en el moment en què en acabar la carrera d'Enginyeria Química, es van adonar que volien començar un negoci que els omplís. Després d'avaluar més de deu idees de negoci van trobar la clau: la mare del Miquel elaborava des de feia anys de forma artesanal sabons sòlids naturals i va ser ella la que els va transmetre l'essència que s'ha convertit en l'ànima de l'empresa: «ens vam adonar, que com nosaltres, les persones estan canviant radicalment de consum, i per damunt de tot busquem productes saludables, segurs i que respectin el nostre entorn», explica la Mireia.

 

Així doncs, van començar amb una inversió inicial de 20.000 euros, molt esforç i tenacitat: "Els primers laboratoris que vam visitar es reien de nosaltres, per la nostra edat i pel desconeixement total del sector. Però érem com una esponja i a cada visita, milloràvem. Va ser el darrer laboratori que vam visitar a Barcelona el que més ens va recolzar i més compromès es va mostrar amb el projecte, explica el Miquel.


D’aquesta manera neix Freshly Cosmètics i la seva trajectòria ascendent durant aquest any 2016. La seva clau? Formular productes de gran qualitat, una bona estratègia per donar a conèixer els seus productes entre el públic objectiu que, cada cop més, demanda productes naturals i una molt bona connexió amb els seus seguidors a les xarxes socials (prop de 30.000). "El fet de comercialitzar directament a través de la nostra pàgina web ens permet ser molt més exigents i generosos amb els principis actius naturals que utilitzem, ja que no hem de treballar amb distribuïdors "explica el Miquel.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Nou producte que ha llençat al mercat Freshly Cosmètics. | Cedida

 

Nous productes que ja es poden adquirir.
Tal com apunten els responsables de Freshly Cosmetics, la nostra pell és un dels òrgans més importants del nostre cos però l'estrès, els cosmètics convencionals i la contaminació ambiental fan que envelleixi prematurament i perdi lluminositat. És per això que tots els productes de la marca estan pensants per purificar la pell mitjançant ingredients naturals i 100% lliures de tòxics. La diferència es nota des de la primera aplicació i la pell i el cabell guanyen en textura, lluminositat i salut des del principi del tractament.Entre el catàleg de productes que trobareu a Freshly Cosmètics (tònics facials, xampú de diversos tipus, gel de bany, cremes corporals o exfoliants) destaca un producte nou i que han creat a petició dels seus seguidors: es tracta d'un condicionador reparador anti-frizz sense silicones ni sulfats que inclou una nova tecnologia natural anti-frizz formulat amb oli de coco orgànic, rosa polar i vinagre de poma. Es tracta d'un producte molt demanat pel fet que quasi el 100% de condicionadors del mercat inclouen silicones que generen residus i ressequen les fibres capil·lars.


L'empresa, un clar exemple d'èxit empresarial, preveu tancar aquest primer any de vida amb una facturació de 350.000 € i les previsions de futur són continuar creixent de cara a ampliar el catàleg de productes i el nombre de clients que vulguin millorar substancialment la salut de la seva pell i del seu cabell. A més d'això també estan en ple procés de selecció de personal per ampliar plantilla en els departaments de màrqueting digital, comunicació i compres, per la qual cosa, qui vulgui pot enviar-los el seu currículum a l'adreça talent@freshlycosmetics.com. I és que la visió de Freshly Cosmetics és clara: crear cosmètica saludable i 100% lliure de tòxics que beneficiï a totes les persones i l'entorn en què vivim.


Si voleu més informació dels seus productes, la trobareu  a la seva web o al telèfon 877 911 223.