rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Una empresa de begudes energètiques fa servir diverses joves com a reclam al Circuit de Catalunya

Les «Monster girls» han ballat i s'han banyat a una piscina, mentre centenars d'homes les victorejaven
Denuncien la «utilització» de les dones al Gran Premi de Moto GP | Monster Energy
 

La «utilització» de les dones al Circuit de Barcelona-Catalunya ha generat una gran polèmica. Amb el Gran Premi de Moto GP d'aquest cap de setmana, una empresa de begudes energètiques ha fet servir com a reclam diverses joves amb poca roba, durant alguns actes dirigits al públic masculí. Les «Monster girls», com són anomenades, han ballat i s'han banyat a una piscina, mentre centenars d'homes les victorejaven. La CUP de Granollers ha denunciat, a través d'un missatge a Twitter, que es tracta d'espectacles «on la dona és un reclam sexual».

 

No es tracta, però, de l'únic cas de masclisme als esdeveniments d'aquest tipus celebrats al nostre país. L'última polèmica va ser durant el torneig de tenis Comte de Godó, quan una hostessa va denunciar que la van obligar a portar minifaldilla, malgrat les baixes temperatures que es van enregistrar. En aquell cas, la jove va assegurar que es va posar malalta a causa del fred, i que «sempre són noies» les que havien de vestir roba curta i «ensenyar carn».

 

Arran d'això, el grup municipal d'ICV-EUiA de Montmeló, al Vallès Oriental, va presentar una moció per instar el Circuit de Barcelona-Catalunya que es replantegi l'ús d'hostesses «com a ornament», i on es demanava també eliminar totes les pràctiques en les quals s'utilitzi el cos de les dones com a reclam per al públic. En la mateixa línia, els responsables de la Volta a Catalunya van anunciar que s'havia retirat dels podis la figura de les hostesses que feien petons als ciclistes.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris