Una espectadora nomena a Satanàs en perdre 40.000 euros a 'Sálvame'

La dona no va respondre correctament quan va rebre una trucada del programa
David Valldeperas va ser l'encarregat de realitzar la trucada en 'Sálvame' | Telecinco

 

Els presentadors de Mediaset no guanyen per a disgustos amb el famós concurs telefònic que aquest estiu està duent a terme Telecinco i amb el qual es poden guanyar 40.000 euros. D'una banda, el programa 'Sálvame' ha viscut un divertit moment amb una espectadora que no ha estat capaç d'encertar la resposta, mentre que Toñi Moreno es va quedar desconsolada després d'escoltar el lament d'una altra espectadora que s'ha quedat a les portes de guanyar el premi. I és que per guanyar-lo, els afortunats que reben la trucada d'algun dels programes de Mediaset han de respondre únicament: «A l'estiu també veig Telecinco», evitant saludar o donar qualsevol altra resposta.

En aquest cas, David Valldeperas va ser l'encarregat de realitzar la trucada a una de les espectadores, ja que estava al càrrec de conduir 'Sálvame'. No obstant això, va sentir que quan agafaven el telèfon van dir «digui», quedant desqualificada. «Acabes de perdre 40.000 euros», es va lamentar el directe del programa, sense esperar-se la reacció de la seva interlocutora, que va exclamar: «Em cago en la puta mare que va parir Satanàs!». En escoltar-ho, tots els col·laboradors es van quedar bocabadats, intentant aguantar el riure i sense donar crèdit que acabava de succeir. Un moment molt divertit que, desafortunadament, segur que la dona no recordarà com a tal.

 

Toñi Moreno va quedar trastocada perquè no poder donar el premi a l'espectadora | Telecinco

 

Toñi Moreno també va passar un mal moment, ja que després de fer la trucada rutinària també li van respondre dient «digui». En quedar desqualificada del concurs, la presentadora li va comunicar que acabava de perdre els diners, una notícia que va fer que la seva interlocutora s'esfondrés en directe. «No, per favor, no, que estic cada dia pendent d'això», es lamentava tristament. «Estava aixecant al meu marit que està malalt», va afegir la dona, explicant que per aquesta raó no havia pogut atendre la trucada correctament. «Ho sento enormement, són les regles del concurs. Un petó gran. Ho sento», li va contestar Toñi, que va reconèixer que el succeït l'havia deixat «feta pols».

Comentaris