rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una faldilla d'estampat floral de Zara s'ha convertit en una de les més fotografiades en la Setmana de la Moda

Diverses expertes de moda l'han lluït a Estocolm i Copenhaguen, convertint-la en la peça clau de tot el seu estilisme

 

És indiscutible que comprar roba a botigues assequibles i 'low-cost' ja no és sinònim de vestir com tothom ni saber quines són les tendències del moment. És més, hi ha dissenys d'aquestes marques que es converteixen en autèntics objectes de desig fins i tot per a les grans precursores de moda, redactores a grans editorials i fins i tot per les 'it girls' del moment. Això és justament el que ha succeït amb un dels models de la marca estrella d'Inditex Zara. La Setmana de la Moda de Copenhaguen, a Dinamarca, ha estat una de les més esperades pels innombrables estilismes que es donaven cita en cadascuna de les desfilades de moda. A més de conèixer en aquesta 'fashion week' danesa quina és la bossa de moda de la tardor, també s'ha lloat com la peça estrella una faldilla de Zara molt característica, d'estampat floral i de tall 'midi' asimètric.

 

Molts fotògrafs l'han immortalitzat i ja és una de les peces més vistes de Zara. Algunes editores de moda l'han combinat amb botins tipus mitjó també estampats o de vellut. I no ha estat l'únic gran esdeveniment en què s'ha vist aquest disseny, ja que en la Setmana de la Moda d'Estocolm, a Suècia, també ha tingut el seu moment. No obstant això, els 'looks' han tingut una característica clau, i és que la faldilla de la signatura 'low-cost' s'ha combinat sí o sí amb una altra peça d'estampat floral, sigui la brusa o el calçat.

 

Però aquesta peça —per sort encara es pot trobar a la pàgina web de Zara per 39,93 euros— no només ha estat el centre de les mirades en la Setmana de la Moda, sinó que diverses blogueres ja l'han lluït a les xarxes socials i li han donat tot el protagonisme. Elles han preferit apostar per combinar aquesta faldilla de flors de color negre, verd i vermella amb samarretes bàsiques en blanc, negre o blau turquesa, igual que ho fa l'estilista de Zara. Així que si t'ha agradat aquesta faldilla i vols portar-la ja mateix encara ets a temps, encara que el més probable és que després d'aquest furor entre les expertes de moda, el disseny acabi arrasant per complet.

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris