rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

URGENT

🔴 Quim Torra crida l'independentisme a reprendre la «ruptura democràtica»

Una parella catalana es despenja per un penya-segat a Astúries per salvar el seu gos

L'animal es va despistar mentre perseguia un gat, i va caure des d'una altura de quinze metres

Una parella catalana que havia anat de vacances a Astúries va viure uns moments molt tensos el dilluns passat. Víctor Costa i Marta Margenat estaven a la platja, quan es van veure obligats a rescatar, amb l'ajuda de cordes, una de les seves tres mascotes, que havia caigut per un penya-segat d'uns quinze metres d'altura. Segons han assegurat al diari 'La Nueva España', els dos van arribar amb autocaravana al Cap de Peñas i, després de visitar la zona, van decidir dormir a la platja de Verdicio. En un moment donat, els animals van sortir disparats darrere d'un gat i un d'ells, Toxu, es va despistar i va acabar caient pel penya-segat. La parella ha assegurat que van trucar ràpidament a emergències, però que els van dir que «no rescataven animals». Això sí, també els van advertir que no baixessin a salvar el gos.

Però, lluny de fer cas al consell, Víctor i Marta van decidir demanar ajuda a altres turistes que visitaven la zona. Afortunadament, un jove de Granada anomenat Miguel, que, a més era escalador, els va deixar unes cordes, perquè poguessin baixar i rescatar Toxu. No va ser fàcil, ja que era de nit, i el gos pesava 40 quilograms i estava ferit, però, després de dues hores, van aconseguir salvar-lo. 

 

La parella va anar ràpidament a una clínica veterinària d'Avilés amb el gos, i des d'allà Taxu va ser traslladat a Gijón, on encara es recupera de les seves ferides. La parella denuncia, però, l'actitud de les autoritats, que es van negar a salvar l'animal, sobretot després Bombers de Gijón els hagin assegurat que ells sí que rescaten animals. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris