rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

Una perillosa ballesta de joguina amenaça de suplir el popular 'spinner'

Un jove ha perdut la visió d'un ull, després de rebre un dels seus impactes

 

Sembla que el popular 'spinner' té els dies comptats, perquè la nova joguina de moda a la Xina, on van aparèixer, és una mini ballesta. Aquesta ha aconseguit que els nens deixin de banda els seus 'spinners', i es preveu que, com és habitual, acabi arribant també a Catalunya. Es tracta, però, d'una joguina més que qüestionable, a la qual els més espavilats han trobat un ús alternatiu, molt perillós. I és que, tot i estar dissenyada per disparar escuradents, més d'un ha buscat objectes similars per carregar-la i disparar, sigui a globus, fruites o cartons. Segons els vídeos promocionals, podem veure que la potència amb què dispara els escuradents és suficient per travessar llaunes o bombetes.

La mini ballesta de metall que causar furor a la Xina | Cedida

 

Entre els nous usos que s'han trobat, està carregar la mini ballesta amb agulles o claus i, pel que sembla, aquests objectes poden arribar a recórrer una distància d'entre quinze i vinc metres quan són llançats. A la Xina es ven la versió de fusta per 0,40 cèntims d'euro, i la versió de metall per gairebé 1 euro. Gràcies al seu baix preu i dimensió, inferior a la d'un bolígraf, els més joves poden adquirir amb facilitat aquesta joguina, i, els que no, disposen de tutorials a Youtube per fabricar-se ells mateixos una, de forma molt senzilla.

 

Tot i així, molts pares han alertat de la seva perillositat i, a la ciutat de Chengdu, situada al sud-oest del país, ja ha deixat de vendre's, segons diversos mitjans locals. D'altra banda, el portal 'tianshaneet.com' s'ha fet ressò del cas d'un nen que el dimecres passat va rebre un impacte a l'ull, i ha perdut totalment la visió. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris