rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un usuari ha publicat un tuit en protesta d'empresonaments injustos i li contesten que «abans els afussellàvem»

Un intercanvi de comentaris en un tuit que no ha agradat a l'usuari

 

 

Un usuari de Twitter ha fet una publicació aquest dimarts, 7 de novembre, queixant-se que en un estat democràtic, el dia anterior va entrar a presó una persona per la publicació d’un tuit, i que vuit professors han hagut de declarar per la matèria impartida en les aules, en dies posteriors a l’1-O: «Ahir va entrar a presó la primera persona per tuitejar, avui declaren 8 professors per criticar la repressió de l’1-O a classe. Democràcia». 

 

 

Una altra usuària li ha contestat que, «Molta sort tenen, abans els afusellàvem». La usuària ha utilitzat una expressió possessiva, incloent-hi que abans la justícia espanyola utilitzava aquesta sentència, aplicant la pena de mort per a les persones d'idees contràries. 

El mateix usuari ha tornat a fer una altra piulada criticant aquest fet: «Fiquen a la presó per fer cançons o tuits contra el Rei, mentre el feixisme campa a pler: "Sort tenen, abans els afusellàvem"».

 


Ha ampliat el contingut del primer tuit, afegint aquesta inclusió de la usuària amb to amenaçador. La usuària ha fet ironia, en el sentit que ara sort en tenen que les lleis no són com abans —en època franquista—, i haurien d'estar agraïts.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris